fbpx

Borboly Csaba: Ezen a választáson igent mondhatunk az elmúlt évek nemzetegyesítő intézkedéseire

„Ezen a választáson igent mondhatunk az elmúlt évek nemzetegyesítő intézkedéseire, és igent mondhatunk a megkezdett út folytatására. Erdély és Székelyföld szava akár döntő is lehet, hiszen könnyen előfordulhat, hogy a mi közösségünk dönti el, ki alakít kormányt Budapesten. Az elmúlt évszázadokban számtalan esetben megvédtük a magyarság jövőjét. Szavazatunkkal most is tehetünk nemzetünk érdekében. A magyarországi választásokon megüzenjük: voltunk, vagyunk és leszünk, Székelyfölddel minden fővárosban számolni kell!” – biztatja Hargita megye lakosságát Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke a szavazáson való részvételre, valamint felkéri a megye lakosságát, amennyiben tehetik segítség a levélszavazatok begyűjtését.

Három formában lehet segíteni, hogy minden szavazat célba érjen és érvényes legyen: a tájékoztatásban, az azonosító nyilatkozatok kitöltésében és a levélcsomag összeállításában, valamint a szavazatok begyűjtésében, hogy a szavazatok időben eljussanak a települési RMDSZ szervezetekhez, valamint a csíkszeredai Magyar Ügyek Házához.

– A 2014-es választások során sok szavazat vált érvénytelenné, az azonosító nyilatkozatok nem megfelelő kitöltése végett. Ezért nagyon fontos, hogy aki bizonytalan, keresse az RMDSZ munkatársait, Csíkszeredában a Magyar Ügyek Házában dolgozó kollégákat. Minden szavazat számít! – foglalta össze levele célját Borboly Csaba.

Csíkszereda, 2018. április 5.

Loading

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.