fbpx

A Hargita szépségei ősszel és télen

Az Ősz a Hargitán című fotópályázat díjátadását tartották december 21-én, pénteken délelőtt a megyeházán. A Hargita-hegység Fejlesztéséért Egyesület kiírásának célja az volt, hogy felhívja a figyelmet a környezeti nevelés fontosságára.

Az eseményen jelen volt Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke, aki köszönetet mondott és gratulált azoknak a fotósoknak, akik értékes munkájukon keresztül bemutatják a Hargita-hegység szépségeit. „Mi magunk kell hogy ügyeljünk a hegyre” – fogalmazott. A tanácselnök az egyesület munkájának fontosságáról, valamint a fenntartható turisztikai hasznosításról beszélt. Utóbbit szolgálják újszerű projektjeik, amelyek mindenki munkáját, egymás erősítését igénylik, tette hozzá.

A fotópályázat első helyezettje Gábor Lajos lett Máréfalváról, második Tókos Attila Szentegyházáról, harmadik díjas pedig Nagy István, szintén Szentegyházáról. A díjakat Borboly Csaba tanácselnök adta át. Ezután Fülöp Ottília, az egyesület elnöke megnyitotta a Tél a Hargitán című fotópályázatot, amelyre már lehet jelentkezni.

Csíkszereda, 2012. december 21.

Loading

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.