fbpx

Közösségi oldalaim használati szabályzata

Mivel naponta százak, esetenként pedig ezrek követik a közösségi oldalaimon megjelenő tartalmakat, így a hozzászólásban leírtak is eljutnak a nagy nyilvánossághoz. Éppen ezért fontosnak tartom pár alapvető szabály bevezetését:

  1. Fenntartom annak a jogát, hogy saját bejegyzéseim tartalmán az első közzétételt követően személyes meglátásom szerint utólag módosítsak, bővítsek. Ezt fontosnak tartom előrebocsátani, módosítások esetén csak a legutóbb megjelent változatért felelek. Mindez vonatkozik a kép- és videómegosztásokra is, ha az oldalamról törlöm, vagy utólag nem járulok hozzá azok felhasználásához, újbóli megosztásához.
  2. A közösségi oldalaimon megjelenő, mások által írt hozzászólásokért, azok valóságtartalmáért nem vállalok felelősséget. Mindenki olyat írjon, amit vállalni tud, és amiről érdemben tudunk vitázni.
  3. Közösségi oldalaimról az általam oda nem illőnek tartott hozzászólásokat eltávolítom, a sértő tartalmakat úgyszintén. A hozzászólásokban tilos rasszista, obszcén, fenyegető, gyűlöletkeltő kifejezéseket használni. Törlöm azokat a hozzászólásokat, amelyek sértik az adatvédelmet vagy sértik a szerzői jogot – amennyiben ezt észreveszem (de lehet nekem jelezni is).
  4. Ha valaki több alkalommal eltávolított sértő tartalmat oszt meg, azt kitiltom a közösségi oldalaimról. De mivel ez megtörténhet „első haragra” is, ezért meg tudjuk beszélni a visszavételt is.
  5. Figyelmeztetés nélkül törlök minden olyan hozzászólást, amely jelen szabályzatot szándékosan és tudatosan megsérti.
  6. Az összes hozzászóló a kommentje elküldésével automatikusan kijelenti, hogy jelen szabályzatot elolvasta, megértette és azt magára nézve kötelező érvényűnek fogadta el.
  7. Sok esetben párhuzamosan több témában válaszolok vagy írok a közösségi oldalaimon, legtöbbször utazás közben, telefonról, ezért legtöbbször ékezetek nélkül teszem közzé a bejegyzést. Elnézést kérek az ebből adódó hibákért, betűelütésért, -kihagyásért, ezeket kollégáim rövid időn belül javítják. Ha van segítő szándék, szívesen veszem a segítséget az oldal szerkesztésében, ha hibát észlelnek, kérem, jelezzék üzenetben.

Hamis vagy téves információk kiszűrése:

Mivel egyre többen keresnek meg mind a hivatalban, mind magánúton, különböző kérésekkel is, ezért egyre nehezebb idejében ellenőrizni az információk hitelességét.

Az élő bejelentkezésekben egyre több követő csatlakozik, akikkel szívesen beszélgetek, építő jellegű vitát folytatok, de az elhangzottakért mindenki saját maga kell vállalja a felelősséget.

A közösségi oldalaimon megjelenő, mások által írt hozzászólásokért vagy videókban tett nyilatkozatokért, azok valóságtartalmáért nem vállalok felelősséget. Mindenki olyat írjon, amit tud vállalni, és amiről érdemben tudunk vitázni.

Ennek ellenére, ha bárkinek tudomása van arról, hogy a megszólaló személyek hamis vagy téves információt közölnek, esetleg az illető személyek gyanús hátterűek, kérem, jelezzék, hogy a hibákat korrigálni tudjuk.

Ez érvényes a tartalmak alatti hozzászólásokra is. Ha ott is hasonló téves tájékoztatást vélnek felfedezni a hozzászólók részéről, legyen szó írott hozzászólásról vagy videós, fotós, zenei tartalomról, amely hamis vagy más szellemi tulajdonát képezi, kérem, azt szintén jelezzék, és ha indokolt, rögtön töröljük.

A közösségi oldalak a KÖZÖSSÉGET kell hogy szolgálják, ebben a munkában a tagok, követők tudnak leginkább segíteni.

Kérem, támogassanak abban, hogy minél hamarabb ki tudjuk szűrni a hibákat a rendszerből.

Köszönöm, hogy segítik munkámat!

 

Hargita megyei jó példák bemutatása:

Mindezek mellett, ahogy már megszokhatták, szívesen veszek részt helyi, Hargita megyei jó példák bemutatásában.

Szeretnénk segíteni a fiatalok jövőképalkotásában, ezért szívesen vállalok szerepet olyan Hargita megyei vállalkozások népszerűsítésében, amelyek szeretnének felzárkózni, lehet ez akár új vagy meglévő vállalkozás is.

Éppen ezért létrehoztunk egy online kérdőívet, amelyet, kérem, töltsön ki, ha van egy saját vagy más vállalkozás, amelyet szeretne közös munka által népszerűsíteni!

https://www.borbolycsaba.ro/csaladi-helyi-vallalkozasok-jo-gyakorlatok-projektek-nepszerusitese/

Loading