fbpx

Hamarosan feltérképezhetik beruházásainkat!

Szerteágazó tevékenységet folytatunk Hargita Megye Tanácsánál, és ennek átláthatósága fontos számunkra, ezért adunk hírt szinte minden lépésünkről a különböző kommunikációs csatornákon. Bár ezt a tevékenységet nemrég megpróbáltam (http://reply.transindex.ro/?cikk=479) összefoglalni, az korántsem elég a lakosság tájékoztatására. Az embereket leginkább a konkrét munkálatok érdeklik, a beruházások, hogy hol aszfaltoznak, hol épül új híd vagy más létesítmény. Ennek kapcsán jó hírem van: azért, hogy minél könnyebben követhető legyen, hol folynak és milyen stádiumban vannak munkálataink, hamarosan egy honlapot indítunk, amely térkép segítségével nyújt minderről információt. Mint már említettem, az átláthatóság jegyében. A másik célunk az ezekkel a beruházásokkal foglalkozó kollégáink munkájának megkönnyítése.

Hiszem, hogy az ennek alapján tett észrevételek, visszajelzések nyomán idejében korrigálhatjuk az esetleges hibákat, és későbbi beruházásainknál is figyelembe vesszük ezeket. Számít, hogy a közösséggel egyeztetve, együtt ültessük gyakorlatba terveinket, többször bebizonyosodott, hogy ha megbeszéljük a problémákat, előbbre tudunk lépni.

Szükség van tehát egy összesítésre, hogy mindenki képet kapjon munkánkról. Már teszteljük a honlapot, és hamarosan jelentkezünk vele.

Loading

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.