fbpx

Meghirdették a csíkcsicsói Olt-híd kivitelezési munkálatait

Hargita Megye Tanácsa az elektronikus közbeszerzési rendszerben (SEAP) meghirdette a 123F jelzésű megyei úton, Csíkcsicsó területén lévő Olt-híd feljavítási munkálatainak kivitelezését. A beruházás becsült értéke 1 246 382 lej, amelyet Hargita Megye Tanácsa saját költségvetéséből fedez.

Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke arra kéri a helyi vállalkozókat és a közbirtokosságot, hogy fogjanak össze, és pályázzanak a kivitelezésre, hiszen akkor helyben marad a pénz, és nem utolsósorban a lakosság bizalma is nagyobb lenne a beruházás iránt. Ugyanakkor a helyi szakemberek ismerik a hely adottságait, a falubeliek igényeit, gördülékenyebben menne a munkálatok kivitelezése.

Amint arról többször beszámoltunk, a híd megrongálódott, balesetveszélyes, ezért hosszú ideje problémát jelent a község lakóinak közlekedésében. A híddal kapcsolatban Hargita Megye Tanácsa jelentést készített, amely elérhető a következő weboldalon: http://elemzo.hargitamegye.ro/wp-content/uploads/2014/03/Jelentes_Csicsoi_Hid.pdf

A közbeszerzés dokumentációja letölthető a www.e-licitatie.ro oldalról, ahol a 361076 számmal található a hirdetés, az ajánlatokat június 20-ig lehet benyújtani, utána lesz az ajánlatok elbírálása, a szerződéskötés, és ha nem lesz óvás, neki lehet fogni a munkálatoknak.

Csíkszereda, 2014. június 5.

Loading

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.