fbpx

Megvan a csíkcsicsói Olt-híd munkálatainak kivitelezője

Lezárult a közbeszerzési eljárás a 123F jelzésű megyei úton a Csíkcsicsó területén lévő Olt-híd feljavítási munkálatainak kivitelezésére. A licitnek elektronikus befejezése volt, és az elektronikus közbeszerzési rendszerben (SEAP) a legkisebb árat ajánló  VIA PONT INVEST Kft. nyerte a munkálatok kivitelezését.

A közbeszerzésen öt cég nyújtott be ajánlatot, a legkisebb 900 000 lej volt, amelyet Hargita Megye Tanácsa saját költségvetéséből fedez. Óvás benyújtására öt nap áll a cégek rendelkezésére, amennyiben nem lesz fellebbezés, hat nap múlva meg lehet kötni a szerződést, és neki lehet fogni a beruházás kivitelezésének.

–    Örülök, hogy lezárult a közbeszerzési eljárás, őszintén remélem, hogy nem lesz óvás, és minél rövidebb időn belül neki tudunk fogni a munkálatoknak, és megoldani ezt a régről húzódó problémát – nyilatkozta a munkálatok kapcsán Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke.

Amint arról többször beszámoltunk, a híd megrongálódott, balesetveszélyes, ezért hosszú ideje problémát jelent a község lakóinak közlekedésében. A híddal kapcsolatban Hargita Megye Tanácsa jelentést készített, amely itt érhető el.

Csíkszereda, 2014. július 15.

Loading

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

1 Hozzászólás