fbpx

Motoroztam Pesten

motortaxi1Fél óra alatt kellett beérnem reggel, forgalmi dugóban a repülőtérről a magyar Országgyűlés épületéhez, a Kossuth térre. Ezt tudván előre nem volt más választásom, felpattantam egy motortaxira a sofőr mögé (ez egy erős motorral felszerelt robogó!). Álló kocsioszlopok között, esetenként járdán, a szembejövő forgalom sávján robogni akár 90–110 km/h sebességgel nem hétköznapi élmény, egy zakóban és ingben. Szerencsére egyetlen autósnak sem jutott eszébe, hogy kinyissa a kocsi ajtaját.

Hatékony közlekedési eszköz, és még olcsóbb is, mint a négykerekű taxi – köszönet a kollégáimnak, hogy elvágták a gordiuszi csomót! Ha az a tét, hogy Magyarország miniszterelnök-helyettesével kell találkozni, akkor a leghatékonyabb közlekedési eszközt kell választani, és ez Budapesten, reggeli dugóban a motortaxi.

Mellékelek egy fotót is, amelyet nem én készítettem, hanem a cég honlapjáról töltöttem le (www.motortaxi.hu).

Annyi gikszer becsúszott, hogy esett az eső, de ha 25 perc alatt kell bejutni a repülőtérről a Kossuth térre, akkor az eső sem számít. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy késett a repülőm, ezért motortaxizva is lekéstem az előre rögzített időpontot, de Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes úr türelemmel megvárt, amit ezúttal is köszönök, mert megyénk számára fontos kérdésben, a szárhegyi Lázár-kastély ügyében volt megbeszélésünk, együtt a három tulajdonosból kettővel, a harmadik egyetértésével (ez az első alkalom!), úgyhogy mind Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes és Répássy Zsuzsanna helyettes államtitkár asszony, mind később Németh Zsolt államtitkár a kastély ügyében, az összefogásra irányuló erőfeszítéseinkben partnerséget vállalt. Köszönet mindenkinek! Mindent meg kell tegyünk, hogy a kastélyból ne kelljen kiköltözni, még akkor is ha, közben időszakosan én, perekre kell járjak Marosvásárhelyre! Az élet nem állt meg és nem áll meg! Tehát megyünk előre!

Loading

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

2 Hozzászólások