fbpx

Mutassuk meg, hogy nem csak problémáink, de megoldásaik is vannak!

Ne attól kérdezd meg hol szorít a cipő, aki készítette, hanem attól, aki viseli.”

Dr. Neumark Tamás

Nem kell közgazdásznak, vagy tervező mérnöknek lenned ahhoz, hogy tudd, mitől lenne élhetőbb a lakókörnyezeted, a településed! Te használod, te látod legjobban a problémákat, nap mint nap mellettük mész el. A közgazdászok és a mérnökök persze kellenek, az ötletedet végső soron nekik küldöd, ők lesznek azok, akik egy ténylegesen megvalósítható projektet gyúrnak belőle.

Neked csak az a dolgod, hogy olyan konkrét, fejlesztő és megvalósítható ötleted legyen ami népszerű és a megyei tanács hatáskörébe is tartozik. Legyenek mások is, akik szintén problémának lássák az adott dolgot, és ha oda jut az ötlet, megosszák azt, szavazzanak rá, meséljenek róla másoknak.

Tükör kellene a forgalmas gyalogosátkelőhöz? Játszóteret szeretnél a településeden? Közösségi teret fiataloknak? Legyenek utcabútorok? Próbaterem kialakítására van szükség településed néptánccsoportjának vagy fúvószenekarának? Netán van más ötleted?

Június 8-áig még van időd! Annyi a dolgod, hogy regisztrálj itt: https://hargitamegye.ro/reszveteli-koltsegvetes/ és töltsd fel az ötletedet, adj esélyt a közös gondolkodásra, a cselekvésre, a párbeszédre!

Őszintén hiszem, hogy  ez a mi közös ügyünk, és mindannyiunk tudására és meglátására szükség van ahhoz, hogy olyan megoldást találjuk, amit meg is tudunk valósítani és utána élni is tudunk vele.

Hiszen egy millió okod van, hogy beleszólj!

Loading

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.