fbpx

Tizenhét állásra hirdettek versenyvizsgát

Tizenhét új állást hirdetett meg a Hargita Megye Tanácsa alintézményeként működő Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórház: orvosasszisztens, betegápoló, takarító és szakreferens állásokra szerveznek versenyvizsgát.

Meghatározatlan (végleges) időszakra, teljes munkaidőre hirdettek általános orvosi asszisztens állást kezdőtől főasszisztens szakmai fokozatig: 1 állás az Onkológiai osztályra, 1 állás az Újszülött osztályra (balneo-fizioterápia), 2 állás az Aneszteziológia és intenzív terápiás osztályra, 1 állás a Gyermekgyógyászati osztályra, 1 állás az Általános sebészeti osztályra.  Betegápolót alkalmaznak a Fül-orr-gégészeti osztályra, a Szülőszobára és az Aneszteziológia és intenzív terápiás osztályra. Takarítót keresnek az Újszülött osztályra, az Onkológiai osztályra, valamint az Általános sebészeti osztályra. Ugyanakkor a Kardiológiai osztályra szakreferenst alkalmaznak. Végül a Menedzsment és innovációs irodába is munkatársat keresnek.

A beiratkozási iratcsomót január 15-25. között, munkanapokon 8-14 óra között nyújthatják be a Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórház titkárságán (Mikó utca 1. szám alatt, amelyek a 2010/497-es számú kormányhatározat előírásainak kell megfeleljenek.

A versenyvizsga február 4-7. között, 13 órától lesz megtartva Hargita Megye Tanácsa székhelyén (Csíkszereda, Szabadság tér 5. szám alatt). Bővebb felvilágosítás a 0266/324193/109-es belső telefonszámon kérhető.

– Hargita Megye Tanácsa a kórház vezetőségével együtt azon dolgozik, hogy a Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórháznak regionális jellege legyen és az elkövetkező hat évben klinikai kórházzá lépjen elő. Ehhez jó szakemberekre, de jó kisegítő személyzetre is van szükség, akik segítik a szakorvosok munkáját – nyilatkozta Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke.

Az álláshirdetések itt tekinthetők meg:

https://hargitamegye.ro/hargita-megye-tanacsa/allashirdetesek/csikszeredai-megyei-surgossegi-korhaz—20190204.html

Csíkszereda, 2019. január 16.

Loading

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.