fbpx

Válasz dr. Ujhelyi István EP-képviselő nyílt levelére

Kedves István!

Vitára szóló felhívásodat szívesen fogadom, április 3-a után bármikor szívesen kiállok nemzetpolitikai kérdésekről eszmecserét folytatni Veled vagy bármely más EP-képviselővel. A választási kampány időszakában azonban ez maradjon a ti vitátok, azoké a pártoké, amelyek ezen a megmérettetésen részt vesznek.
Köztünk ennek a beszélgetésnek akkor lesz aktualitása, ha ez a kampány már lezárult. Arra kérlek, hogy addig is ne keverjük a személyes emlékeket a politikai vitatémák közé.
A sajtóban megjelent levelünk mentes volt a személyeskedéstől, egyszerűen emlékeztettünk a 2004. december 5-i népszavazás előtti hangulatkeltésre, és jeleztük, hogy most és a jövőben szeretnénk az ilyesmiből kimaradni. Nem támadtunk személyesen se Téged, se mást.
Nem jó irányt jelez, hogy erre felemlegeted, miben segítettetek nekünk, és számlát nyújtasz be az István, a király szervezése meg a pálinkázás kapcsán. Látom, nagyon trendi dolog lett régi fotókat publikálni arról, ki hogy nézett ki „nem kevés pálinka” után – lehet, ez lesz a következő? Nem érdekel. Hagyjuk a személyeskedést, és nézzünk a dolgunk után.
A nemzetpolitikai kérdésekre meg térjünk vissza április 3-át követően.

Üdvözlettel:

Borboly Csaba

Loading

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.